Hurja valokuva – jättimäinen valkohai seuraa kajakkimelojaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman kookkain petokala, eli valkohai, on todella pelottavan näköinen hurja otus. Valkohain kohtaaminen onkin varmasti veret seisauttava kokemus. Nyt erään valokuvaajan tallentama hurja valokuva kerää huomiota ympäri maailmaa.

Kyseessä on Thomas P. Peschakin tallentama otos, jossa nähdään todella selkäpiitä karmiva tilanne. Vedessä olevan kajakin perässä uiskentelee valtava valkohai. Valokuvaaja tallensi tilanteen Etelä-Afrikan kärjen läheisyydessä. Katso kuva tästä.

Moni on sittemmin kritisoinut, että kuva ei voi olla aito. Peschak kuitenkin vakuuttaa kotisivuillaan, että kuvaa ei ole muokattu millään tavalla. Tilanne, josta kuva on napattu, on mahtanut jäädä elävästi kaikkien osapuolten muistoihin.