Lentomatkustamisen kultaiset säännöt – karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ollapa yli 165-senttinen tai muuten vain rotevampi matkustaja. Lentokoneiden turistiluokan paikat ovat yleensä pieniä ja ahtaita, mutta silti ihmiset änkevät niihin mielellään jopa useammaksi tunniksi. Tämä vain siksi, että perillä odottaa unelmien kaukomaiden matkakohde. Lentokoneessa on kuitenkin muutama kirjoittamaton sääntö.

YouTube
YouTube

Ensinnäkin jokaisen matkustajan tulisi ymmärtää se tosi seikka, että he eivät ole koneessa yksin. Oma napa ja sen vaaliminen tuntuu kiehtovalta ajatukselta, mutta toisten kunnioittamisessa on voimaa. Älä siis tunge jalkojasi edellä olevan penkille tai käyttäydy muuten tökerösti. Älä myöskään pilaa takana istuvasi matkaa nojaamalla yhdeksän tuntia tuolilla taakse päin. Pane selkänoja taakse unien ajaksi, älä ruokailemisen yhteydessä tai lyhyellä lennolla.

Huumoripitoinen video esittää nyt lentomatkustajan kultaiset säännöt hauskan videon turvin. Todellisuutta ironisesti, mutta yllättävän aidosti mukaileva viihdepläjäys kertoo kaiken oleellisen ilmojen halki matkaamisesta. Parhain osuus lienee lopussa, kun tulee aika poistua koneesta. Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että he eivät pääse nopeammin ulos, vaikka he seisoisivat käytävällä kassien kera ennen kuin laskutelineet koskettavat maahan?