Vauva muuttui soittimeksi isän käsissä – hulvaton kotivideo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvakieli on sekalainen määrä jokeltelua, önisemistä ja monessa eri sävelessä soivia äännähdyksiä. Nettiin on julkaistu lukuisia videoita vaippaikäisten jutteluista, joita aikuiset voivat kuunnella, mutta hyvin harvoin ymmärtää. Nyt eräs isä teki lapsestaan soittimen.

YouTube
YouTube

Christina Bentonin julkaisemalla videolla on pystytukkainen pienokainen mintunvihreässä potkupuvussa. Vauva istuu isänsä sylissä ja päästää suustaan moninaisia äännähdyksiä. Jotta vauvakielestä saisi musiikkia, on isä pannut kätensä pienokaisen suulle ja soittaa lasta kuin mitä tahansa instrumenttia. Myös vauva itse tuntuu olevan kokeilusta mielissään ja parahtaa, jos isä lopettaa suun taputtelun.

Minuutin pituinen video on kerännyt nopeasti runsaasti katsojia. Tämän perusteella voi veikata, että samanlaista musisointia testaillaan par’aikaa monessa lapsiperheessä. Videon vauvaa isommat voivat väpättää huuliaan ja ääntään myös omalla kädellä – vanhempien kyllästymiseen asti.