12 asiaa, joita miehet eivät ymmärrä tyttöystävissään

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Naisten ja miesten välillä on vuosien kuluessa todettu olevan melko paljon perustavanlaatuisia eroja. Nyt Elite Daily -sivusto on koonnut 12 kohdan listan asioista, joita poikaystävät eivät usein millään ymmärrä tyttöystävissään.

Näihin asioihin lukeutuu hiusten värjääminen. Sävyn vaihtaminen tummasta hieman punaisempaan ruskeaan ei mitä todennäköisemmin rekisteröidy poikaystävän aivoihin, joten ei kannata suuttua, jos kehuvia kommenteja ei satele heti kampaajalta saapumisen jälkeen. Miehet eivät myös mitä todennäköisemmin huomaa, jos nainen on leikannut hiuksistaan muutaman sentin.

Meikkaaminen on myös melko mysteerinen asia, sillä miehillä on usein suuria vaikeuksia erottaa, onko naisella meikkiä vai ei jos kasvoja ei ole ehostettu huomattavalla bilemeikillä. Poikaystävään ei ehkä kannata luottaa myöskään huulipunan valitsemisprosessissa, sillä huulimeikin sävyt näyttävät miehille usein vain punaiselta.

Asioihin, joita poikaystävät eivät usein ymmärrä, lukeutuu myös se, miksi neitokaisilla kuluu baarin vessasa pieni ikuisuus. Epätodennäköistä on, että poikaystävä ymmärtäisi miksi Girls lukeutuu hänen tyttöystävänsä suosikkisarjoihin. Poikaystävä tuskailee todennäköisesti tyttöystävän lukuisten kavereiden nimien muistamisessa, joten on myöskään turha odottaa, että kaksilahkeinen muistaisi nimien lisäksi heidän monimutkaiset seurustelukuviot.

Naisen kavereiden suhdekiemuroiden lisäksi miehille on mysteeri, miksi sängylle pitää kerätä niin paljon tyynyjä, mitä eroa kaiken maailman jumppatuntien välillä oikein on, onko naisella uudet kengät vai ei ja mitä ihmettä ”ei mitään” oikeasti tarkoittaa missäkin tilanteessa. Asia nyt vain on niin, että miehet kiinnittävät useimmin huomiota vain tyttöystävänsä kauneuteen tämän uusien kenkien tai sisustustyylin sijaan.