Cristiano Ronaldo alastomana supermallin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk muistetaan muun muassa Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Ulkonäkönsä puolesta toisinaan eteläamerikkalaiseksi luultu Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille.

christianoronaldoIirinashayk29052014

Nyt huippumalli nähdään rohkeassa kansikuvassa poikaystävänsä, jalkapalloilija Christiano Ronaldon kanssa Espanjan Vogue -lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Irina Shaykin vartalo on peitetty pyyhkeellä, kun taas hänen poikaystävänsä poseeraa neitokaisen takana ilkosillaan.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.