Karmiva yllätys – nainen löysi vessasta varsinaisen pytonin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet asuinhuoneistoihin tai terasseille eksyneistä villieläimistä. Nyt kuitenkin erään naisen kylpyhuoneesta löytyi niin suunnattoman suuri yllätys, että karskimmankin miehen iho saattaisi nousta kananlihalle. Vessassa luikerteli liki neljä metriä pitkä kalliokäärme.

Teksasilainen Veronica Rodriguez oli jutellut puhelimessa äitinsä kanssa, kun hän kuuli kylpyhuoneesta kummallista koputusta. Viisikymmentä vuotta vanha nainen oli kävellyt huoneeseen ja pelästyi pahanpäiväisesti valot sytytettyään. Nainen löysi vessasta 3,7-metrisen kuristajakäärmeen, joka parhaillaan luikerteli kohti kylpyammetta. Veronica pamautti oven kiinni ja soitti poliisille, joka kuitenkin luuli naisen suurentelevan luikertelijan kokoa.

Poliisi saapui paikalle paperipussin kanssa. Nainen naurahti, että viranomainen tarvitsisi todennäköisesti hieman suuremman säkin käärmeelle. Luikertelija kannettiin lopulta ulos kahden miehen voimin 38 litran ämpärissä, The Eagle -lehti raportoi. Lemmikkikäärme oli karannut omistajaltaan ja tullut asuntoon avoimesta takaovesta. Nainen uskoo, että hänen hamstereidensa tuoksu houkutteli matelijan paikalle.

Vessasta löytynyt pyton oli suhteellisen pieni lajin keskivertokokoon verrattuna, sillä täysikasvuisena kalliokäärmeiden pituus vaihtelee 4,3 ja 5,5 metrin välillä. Jotkut yksilöt voivat Wikipedian mukaan kasvaa jopa kuusimetriseksi ja 90-kiloiseksi. Laji sopii lemmikiksi parhaiten henkilöille, joilla on vankka kokemus käärmeiden käsittelyssä.