Dominoefekti vailla vertaa – näin kaatuu 22 000 palikkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dominoefektiksi kutsutaan ketjureaktiota, jossa esineet kaatuvat pitkässä jonossa toinen toisensa kumoten. Kyseistä temppua on kokeiltu julkisesti verkkovideoilla dominopalikoiden lisäksi muun muassa mehupurkeilla, cd-levyillä ja autonrenkailla.

YouTube
YouTube

Yksi dominoefektejä kuvaava ja niitä rakentava on Hevesh5-nimimerkillä YouTube-kanavaa ylläpitävä mies. Nyt hän on rakentanut uskomattoman esityksen 200.000 seuraajalleen. Upean esityksen rakentaminen kesti yli 25 tuntia, vaikka sen kaatumiseen kului aikaa vain 2,5 minuuttia.

Video on koukuttava ja kiinnittää katsojansa. Keskeliäät rakennelmat ja kuviot lisäävät vain videon mielenkiintoisuutta entisestään. Videon toteuttaneiden Hevesh5:n mukaan koosteessa kaatuu yhteensä yli 22.000 palikkaa.