Käytännön pila muutti hylätyn sairaalan kauhukammioksi – tämä voi viedä yöunesi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Indie-kauhuelokuva Lord of Tears ilmestyi viime vuoden loppupuolella. Brittiläinen kauhuelokuva kertoo painajaisia näkevästä opettajasta James Findlaystä. Elokuvassa nähdään myös Owlman-niminen, erittäin pelottava hahmo.

YouTube
YouTube

Nyt elokuvaa on mainostettu melko selkäpiitä karmivalla tavalla. Elokuvan tekijät virittivät englantilaiseen hylättyyn lastensairaalaan seitsemän piilokameraa temppunsa tallentamista varten. Kyseessä on St. Maryn lastensairaala, jossa käy paljon seikkailijoita ja valokuvaajia.

Tiimi kuvasi videolle, kun elokuvasta tuttu Owlman hiipii pahaa aavistamattomien vierailijoiden taakse. Osa uhreista säikähtää niin pahasti, että he ottavat ripeästi jalat alleen. Hurjaa säikyttelyä on käyty tarkastelemassa YouTubessa jo lähes 700.000 kertaa.