Hautaustoimiston hämmentävä palvelu – arkunkantajat tanssivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hautajaisissa nähdään usein ymmärrettävistä syistä rauhallisia ja muistelevia ohjelmanumeroita. Eräs amerikkalainen hautaustoimisto tarjoaa kuitenkin asiakkailleen mahdollisuuden hieman näyttävämpien hautajaisten järjestämiseen.

YouTube
YouTube

John B. Houstonin hautaustoimisto tarjoaa nimittäin tanssivia arkunkantajia. Erikoinen palvelu on saatavilla New Yorkin ja New Jerseyn osavaltioissa, ABC News kertoo. Houstonin itsensä mukaan palvelu on ottanut inspiraatiota Yhdysvaltojen etelävaltioista, joissa hautajaiset eivät ole läheskään niin vakavia tilaisuuksia.

– Se on showbisnestä, Houston kommentoi ABC Newsille erikoista palveluaan.

55-vuotias yrittäjä tarjoaa asiakkailleen kahdeksan arkunkantajan kokoonpanoa. Erikoinen tanssiesitys voi maksaa jopa 1.400 dollaria, eli noin 1.030 euroa. Houstonin mukaan hänellä on vuodessa noin 150 hautajaiset, joissa nähdään noin viidestä kymmeneen arkunkantamistanssia.