Pitbull-koira harrastaa lentämistä – odottamaton suoritus videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koirien lempiharrastuksiin lukeutuu usein esimerkiksi nukkuminen, syöminen ja omistajansa kanssa leikkiminen. Nyt otsikoihin on noussut kuitenkin eräs koira, jonka lempiharrastus on sieltä hieman erikoisemmasta päästä.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Peanut-niminen pitbull. Koira on jo joidenkin vuosien ajan harrastanut dock jumping -nimellä kulkevaa lajia, jossa koirat hyppivät uima-altaaseen ja kisaavat siitä, kuka pääsee pisimmälle ja korkeimmalle. Peanut on aloittamisensa jälkeen pärjännyt lajissa todella hyvin, Huffington Post uutisoi.

Koiran omistaja Michelle Preston hankki lentävän lemmikkinsä vuonna 2009, kun hänen aviomiehensä joutui lähtemään jälleen sotimaan Irakiin. Seurankipeä nainen sai Peanutin myötä lopulta elämäänsä myös aivan uuden harrastuksen dock jumpingin muodossa. Pienimuotoiseksi julkkikseksi noussut Peanut on nähty myös koirakuiskaaja Cesar Millanin televisio-ohjelmassa Love My Pit Bull.