Poliisit työnsivät sotaveteraania yli 1,6 kilometriä: ”En tiedä mitä olisin tehnyt”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Liikuntarajoitteiset ihmiset voivat käyttää esimerkiksi sähköpyörätuolia tai sähkömopoa liikkumisensa helpottamiseksi. Eräs amerikkalaismies joutui äskettäin pahaan paikkaan, kun hänen sähkömoponsa sanoi yllättäen sopimuksen irti – jättäen kyytiläisensä ilman toimivaa liikkumisvälinettä.

67-vuotiaan Gilbert Larocquen onneksi hänen tukalan tilanteensa huomasi kaksi ohi ajavaa poliisimiestä. Sandiegolaiset poliisit Eric Cooper ja Milo Shields näkivät, ettei Larocque päässyt eteenpäin hajonneen sähkömoponsa kanssa, joten he ojensivat auttavat kätensä. Liikuntarajoitteinen Larocque on Vietnamin sodan veteraani, ja hän vammautui palveluksensa aikana loppuiäkseen.

Paikallisen poliisilaitoksen julkaisemalla videolla nähdään, kuinka poliisit työntävät miestä eteenpäin. Avuliaat poliisimiehet työnsivät veteraanin kotiin asti yli 1,6 kilometrin matkan, Fox San Diego uutisoi. Larocque jakaa kotinsa 90-vuotiaan isänsä kanssa, joka on Parl Harborista selvinnyt sotaveteraani.

– En tiedä mitä olisin tehnyt ilman heitä, Gilbert Larocque kehuu auttajiaan Foxille.