Mitä tylytystä! Exän kaverit haukkuvat Sofian rajusti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Upeasta ulkonäöstään tunnettu 41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka on ollut julkisuudessa jo pitkään. Moderni perhe -sarjaa tähdittävä kurvitar erosi äskettäin kihlatustaan liikemies Nick Loebista. Miehen kavereiden mukaan ero oli enemmän kuin tervetullut uutinen.

New York Postin mukaan Sofia Vergara on todella hankala nainen, sillä sen lisäksi, että hänen kerrotaan käyttäytyneen törkeästi ystävien yhteisillä illallisilla, on hän myös ahkera puhumaan itsestään. Tuttavapiirin mukaan nainen osallistuu ainoastaan keskusteluihin, jotka koskevat häntä itseään. Pariskunnan suhde päätyi katkolle, koska Sofia uskoi miehen käyttäneen naisen kuuluisuutta hyväksi bisnesmaailmassa.

Sofia osti itselleen hiljattain uuden luksusasunnon. 11 miljoonan arvoisessa talossa on 1.100 neliötä sekä seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi.