Beyoncen pikkusiskon kaula-aukko vei huomion huulista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Taannoin ura joutui kuitenkin katkolle. Solange sai potkut levy-yhtiöstään, koska Sol-Angel And The Hadley St. Dreams -albumi ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin.

Splash
Splash

Viime viikkoina Solange on ollut kohuotsikoissa tapeltuaan hississä siskonsa miehen Jay-Z:n kanssa. Nyt tilanne on rauhoittunut ja Solange kuvattu osallistumassa CFDA Awards -tapahtumaan Lincoln Centerissä. Kaunotar oli maalannut huulensa melko räväkästi, mutta avoin kaula-aukko vei huomion niistä.

Taannoin Solange paljasti, että uuden levyn tekeminen otti koville. Naisen mukaan levyn teossa oli mukana myös hieman hermoromahduksen piirteitä. Solange on jopa kertonut kärsineensä paniikkikohtauksista ”uhrauduttuaan levylle täysin”.

Splash
Splash