Viisi jo lopettanutta suomalaisyhtyettä tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina on noussut suoranaiseksi trendiksi, että yhtyeet ja artistit rahastavat ilmoittamalla lopettamisestaan. Viimeiseksi väitetty kiertue ja viimeisiksi väitetyt keikat myydään helposti loppuun, mutta kaikki onkin ollut vain silmänlumetta.

Tällainen niin sanottu CMX-ilmiö on toistunut jo useita kertoja myös suosittujen yhtyeiden keskuudessa. Nyt jännitetään, että onko sellaisesta kyse myös Yleisradion syksyn jättisatsauksessa, We Want More -viihdeohjelmassa. Se tuo nimittäin suomalaisyleisön eteen viisi aikanaan lopettanutta yhtyettä eri musiikkigenreistä.

Sarjassa tutustutaan jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin sekä avataan vanhat solmut bändiläisten välillä ja nähdään kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle.

Marraskuinen livekeikka jännittää. Osa ei ole tehnyt musiikkia, osa ei ole koskenut entiseen instrumenttiinsa vuosiin ja ennen paluuta suuren yleisön eteen on kohdattava monta haastetta. Ohjelmassa mukana olevat yhtyeet julkistetaan 5. elokuuta. Ohjelma alkaa YLE TV2:ssa lauantaina 13. syyskuuta.