Nainen soitti hätäkeskukseen: ”Jäätelössäni ei ole tarpeeksi strösseleitä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hätänumeroon soitetaan välillä ympäri maailmaa täysin käsittämättömistä syistä. Hätäkeskukset julkaisevatkin aina välillä varoittavia esimerkkejä syistä, joiden takia hätäkeskusta ei tulisi vaivata. Eräs brittinainen on nyt noussut tällaisen esimerkkitapauksen tähdeksi.

Brittinainen soitti hätäkeskukseen, koska hänen ostamaansa jäätelöpalloon ei oltu hänen mielestään laitettu tarpeeksi strösseleitä. West Midlands -alueen poliisilaitos julkaisi naisen hätäpuhelun sisällön jotta ihmiset ymmärtäisivät, ettei jäätelön takia tule soittaa hätäkeskukseen. Erikoisen hätäpuhelun syy oli siis jäätelökioskilla puhjennut kina.

Brittinaisen mukaan hänen ostamaansa jäätelöön ei oltu laitettu tarpeeksi strösseleitä, eikä myyjä suostunut laittamaan niitä lisää, Daily Mail kertoo. Nainen ei myöskään onnistunut saaman rahojaan takaisin. Höpsö soittaja tokaisi heti puhelun alkuun, että tilanne ei ehkä vaikuta hätätilanteelta, mutta sellainen se kuulemma kuitenkin oli.