Koirat ottivat vesiletkusta kaiken irti – tulos vauhdikkaalla videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesälomalaiset varmasti toivovat lomapäivilleen kauniita aurinkoisia päivä. Hellepäivät voivat kuitenkin olla lemmikeille melko tukalia. Tämän takia eläimille pitää muistaa tarjota vettä tarpeeksi usein ja riittävän paljon.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa eräs eläinvideo, jolla kolme bordercollieta saa vettä yllin kyllin. Hauskalla videolla koirat leikkivät omistajansa operoiman puutarhaletkun kanssa. Kesäinen tuotos on kuvattu vesiletkuun kiinnitetyllä GoPro-kameralla.

Hauska kesävideo on saanut nopeasti aikaan ihastusta, sillä sitä on lyhyellä aikavälillä käyty tarkastelemassa lähes 40.000 kertaa. Videon myötä useampi koiranomistaja muistaa varmasti tarjota koiralleen tarpeeksi vettä lämpiminä kesäpäivinä. Nesteyttämisen lisäksi koira saa samalla mukavaa laatuaikaa omistajansa kanssa.