Hipstereiden uusin villitys – ulkoiluttavat kaalinkeriä narun päässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotihipsterille on pääasia, että hän tekee tai edustaa jotain sellaista asiaa, josta muut eivät ole koskaan kuulleetkaan. Lopulta ilmiössä käy siten, että erikoisesta asiasta tuleekin niin yleinen, että se muuttuu valtavirraksi. Toisin sanoen hipsterit ovat parhaillaan valtavirtaa – niin hullulta kuin se kuulostaakin.

YouTube
YouTube

Erikoisena oleminen ei kuitenkaan ole kaikkien mielestä helppoa. Nyt osa kiinalaishipstereistä on masentunut ja jäänyt niin erikoisen yksinäiseksi, että he joutuvat etsimään itselleen seuraa kaupan vihannesosastolta. Tämä ei ole vitsi. Metro-lehti uutisoi noin kuukausi sitten kiinalaisista nuorista, jotka ulkoiluttavat kaaleja kaduilla hihnojen päässä ja perässään vetäen.

Kaalinulkoiluttajat tapaavat toisiaan kadulla ja siten löytävät itselleen seuraa. 17-vuotias Lui Ja Chen kertoo kaalin auttaneen häntä. Hän kertoo tunteneensa olonsa onnellisemmaksi kasvimaan tuotteen kanssa ulkoiltuaan. Nuorukainen sanoo, että kaalissa miellyttää sen helppous, koska kasvi ei hauku tai vaadi erityishoitoa. Kaalin voi heittää lenkin jälkeen roskiin.

http://metro.co.uk/2014/05/02/chinese-teens-taking-cabbages-for-walks-to-get-over-loneliness-4716551/