Kirsten Dunst hurmaavassa topless-kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti muutama vuosi sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia. Sittemmin tilanne on parantunut ja näyttelijätär on jatkanut töitään valkokankaalla.

kirstendunst06062014

Kirsten Dunst nähdään ranskalaisen Madame Figaro -lehden tuoreen numeron rohkeassa kansikuvassa. 32-vuotias näyttelijätär poseeraa kuvassa yläosattomissa selin kameraan, jalassaan takapuolen muotoja korostavat farkut.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.