Chloe Sims ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman tähdet ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims.

Parhaimmillaan TOWIE-hittisarjan tähdet ovat kokoontuneet viettämään yhdistettyä työlomaa Espanjan Marbellaan, jossa myös Chloe kuvattiin ulkoiluttamassa muodokasta vartaloaan rannalla.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.