Uskottomuus lisääntyy MM-jalkapallon myötä – salarakkaan merkitys kasvaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varatuille miehille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan on teettänyt käyttäjillään Brasilian MM-jalkapalloon liittyviä kysymyksiä. Vaikka monen miehen kaksoiselämä jatkuu maailmanmestaruuskilpailuista huolimatta ennallaan, saattaa ainakin osa herroista ajautua herkemmin vieraaseen sänkyyn. Etenkin suosikkijoukkueen häviön jälkeen.

Kyselytulosten perusteella miehet antavat merkittävien jalkapallokilpailujen aikana enemmän huomiota rakastajattarilleen. Salasuhde kiehtoo pettäjämiehiä etenkin nyt MM-kilpailujen alla, sillä vieraan naisen kanssa voi juhlia sekä voittoa että harmitella häviötä. 85 prosenttia vastanneista olisi valmis jopa maksamaan salarakkaansa matkan luokseen, mikäli lempijoukkue häviää pelin. Pettymystä hoidettaisiin seksin avulla.

Kerroimme taannoin, että rakastajattaret saattavat tulla miehille kalliiksi. Miehet ovat kyllästyneitä tasa-arvon tuputtamiseen ja suhteen avulla paetaan arkea. Tällöin tukahdettuja tunteita vapautetaan pettämisen avulla, eikä raha ole rajoittava tekijä.