Will Smithin perhe rantalomalla – vaimo jäätävässä bikinikunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä. Myös äiti on kuitenkin edelleen otsikoissa.

Smithin perheen onni on kuitenkin lehtiväitteiden mukaan rakoillut viime aikoina, sillä julkkisparin pettämisistä ja avioerosuunnitelmista on huhuttu jo pitkään. Pari on kuitenkin edelleen yhdessä. Parhaillaan koko perhe on rantalomalla Havaijilla, jossa erityisesti Jada kiinnitti huomiota lihaksikkaalla bikinivartalollaan.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.