Terminator-elokuva ja GTA V -peli yhdistettiin – näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terminator-elokuvat lukeutuvat Hollywoodin tunnetuimpiin science fictionia ja toimintaa yhdisteleviin saagoihin. Elokuvasarja saa vuonna 2015 jatkoa Terminator: Genesis -elokuvan muodossa. Useimmille katsojille sarjan paras osa on kuitenkin edelleen Terminator 2: Tuomion päivä.

YouTube
YouTube

Toisen Terminator -elokuvan ikimuistoisimpiin hetkiin lukeutuu kohtaus, jossa suurta rekkaa ajava, Robert Patrickin esittämä T-1000 jahtaa mopollaan pakenevaa nuorta John Connoria läpi Los Angelesin kuivuneen tulvakanavan. Nyt kyseinen kohtaus on luotu uudelleen Grand Theft Auto V -pelissä.

Peli sijoittuu Los Angelesiin tarkasti perustuvaan Los Santosin kaupunkiin, joten kohtaus on pystytty luomaan pelin maailmassa hämmästyttävän tarkasti. Kuuluisan elokuvakohtauksen GTAV-versio on katsottavissa Youtubessa.