34-vuotias nainen huijasi olevansa 15-vuotias teinityttö – tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa ihmiset ovat jääneet kiinni valehdeltuaan ikänsä mitä erikoisempien syiden varjossa. Osa onnistuu pitämään roolia yllään pitkiäkin aikoja. Harva kuitenkaan onnistuu esittämään menestyksekkäästi lähes 20 vuotta itseään nuorempaa.

Poliisi
Poliisi

34-vuotias Charity Anne Johnson pidätettiin, kun selvisi, että hän on esittänyt 15-vuotiasta opiskelijaa teksasilaisessa lukiossa. Paikallisessa McDonald’s-ravintolassa työskennellyt nainen oli onnistunut vakuuttamaan työkaverinsa Tamica Lincolinin siitä, että hän oli vanhempiensa kuoltua orvoksi jäänyt teini. Työkaveri otti naisen luokseen asumaan, ja Charity aloitti opiskelun Longviewin New Life Christian School -lukiossa.

– Annoin hänen tulla luokseni asumaan. Yritin vain olla kiltti ja hyväsydäminen, auttaa häntä tilanteessa johon hän oli joutunut, Tamica Lincoln kuvailee ABC News -sivustolle.

Tamica Lincoln ei epäillyt mitään, sillä hänen mukaansa Charity käyttäytyi lapsenomaisesti. Naisella oli myös 23-vuotias poikaystävä Rickie Williams, joka luuli seurustelevansa 18-vuotiaan kanssa. Lopulta paikallisia nuoria tyttöjä heidän ongelmissaan auttavan What About Us -järjestön Osarieme Obaseki tajusi Charityssa olevan jotain outoa, ja alkoi epäillä hänen valehdelleen ikänsä.

– Kaikki kuvittelivat hänen olevan teini koska hän sanoi olevansa sellainen ja koska hän näytti nuorelta. Hänellä oli ystäviä. Kaikki pitivät hänestä, koulun rehtori Stuart Newlin kertoo.

Charity Stevens -nimellä esiintynyt nainen tuomittiin 85 vuorokaudeksi vankeuteen hänen myönnettyään rikoksensa oikeuden edessä. Charity Anne Johnsonia odottaa myös 277 dollarin, eli noin 200 euron arvoinen sakkorangaistus.