Voiko tämä olla mahdollista? Autossa sataa lunta keskellä kesää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen ilmastointi nousee arvoon arvaamattomaan etenkin helteisinä kesäpäivinä. Tällöin on ihana taittaa matkaa viileässä autossa, kun ilmastointi luo ajoneuvoon ulkoilmaa sidettävämmän lämpötilan. Ilmastoinneissa piilee kuitenkin vilustumisen vaara.

YouTube
YouTube

Moni kesävaatteissaan ilmastoidussa autossa ajellut huomaa seuraavana päivänä, että kylmä tuuletus on saanut kurkun kipeäksi ja nenän vuotamaan. Nyt Ben Krausin julkaisemalla videolla nähdään todellinen pakkastuuletin, kun ilmastointi aiheuttaa pienen lumisateen autoon.

Valitettavasti videon kuvanneen Krausin tyttöystävän auto pitää sisällään niin tehokkaan ilmastoinnin, että se tupruttaa lunta kulkupelin sisälle. Mies tuntuu olevan lumesta hyvin innoissaan. Suomalaisittain ajateltuna lunta tuottava auto on kesän painajainen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.