Jalkapallon MM-kisoille lähetettiin tervehdys avaruudesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat pelataan tänä vuonna Brasiliassa. Huikea tapahtuma onkin varmasti kaikkien huulilla seuraavan kuukauden ajan. Jalkapalloa seurataan lähestulkoon kaikkialla maailmassa.

YouTube
YouTube

Pelit kiinnostavat myös avaruudessa. Kansainvälisellä avaruusasemalla työskentelevät astronautit ovat nimittäin julkaisseet videon, jolla he toivottavat kaikille hyviä kisoja. Videolla nähdään amerikkalaisastronautit Reid Wiseman ja Steve Swanson sekä saksalaisastronautti Alexander Gerst.

Astronautit innostuvat myös esittelemään space.com-sivuston julkaisemalla videolla, miltä jalkapallon pelaaminen avaruudessa näyttää. Painottomassa tilassa jalkapalloa ei olekaan ihan yksinkertaista pelata. Astronautit saavat kuitenkin aikaan melko näyttäviä potkuja hienolla videolla.