Kakkuvarkaan hyvä selitys leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vääryyksiin sortuvat puolustelevat usein tekojaan muille ja itselleen keksityin perustein. Joissakin tapauksissa selitykset saattavat olla niin kekseliäitä ja jopa naurettavuuksiin taipuvia, että tapahtunutta on pakko katsoa läpi sormien.

Nimettömänä pysyttelevä nuori on jakanut Imgur-kuvapalvelussa otoksen, jossa hän yrittää korjata tekemäänsä virhettä varsin kekseliäällä tavalla. Tapauksen henkilö on syönyt äitinsä ostaman kakun kokonaan, tietämättä että se oli tarkoitettu hänen isänsä syntymäpäivälahjaksi.

Sen sijaan että hän olisi kertonut äidilleen totuuden, panikoiva nuori ratkaisi ikävän tilanteen paperin ja kynän avulla. Hän kiinnitti tyhjälle lautaselle lapun, jossa ilmoitti kyseessä olleen myrkkytesti, ja tulosten olleen ”ei myrkyllinen”. Kukapa voisi syyttää nuorta, joka epäitsekkäästi yritti vain suojella perhettään mahdolliselta myrkytystapaukselta.