Kelly Brookin viettelevä kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumuksensa näyttävät vaihtuneen toiminnallisempiin lajeihin. Kaunotar on nimittäin bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.

kellybrook13062014

Nyt 34-vuotias brittikaunotar nähdään paikallisen Manic-miestenlehden kesäkuun numeron kansikuvatyttönä. Kelly Brook poseeraa kansikuvassa vintage-tyylisissä alusvaatteissa flirttaillen katsojille lentosuudelman merkeissä.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.