Andressa Urach näyttävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa viime vuonna järjestetyssä Miss Peppu -missikilpailussa kolmanneksi sijoittunut muodokas Andressa Urach on noussut kisamenestyksen myötä seuratuksi julkkistähdeksi. Neitokainen on voittonsa jälkeen kiertänyt maailmaa jakamassa ilosanomaansa. Nyt hänet bongattiin jälleen uimarannalta.

Andressa Urach pakeni Miamin kuumuutta rannalle ja meren aaltoihin, ja hänen muhkeat muodotonsa huomattiin varmasti ainakin miespuolisten silminnäkijöiden saralla.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin taannoin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Andressa Urach sijoittui peppukisassa vuonna 2012 kolmanneksi, ja nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa.