Kelly on tosielämän täydellinen nainen – huipputimminä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan viihdelehdissä parhaiten siitä, että nainen tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli huippumallina. Viime aikoina Kelly on ollut esillä lähinnä bikiniposeeraustensa merkeissä.

Nyt sama trendi jatkuu, sillä Kelly on kuvattu The Villa By Barton G. -kartanon uima-altaalla esittelemässä bikinivartaloaan. Sama Miami Beachilla sijaitseva kartano tunnettiin aiemmin Versace Mansion -kartanona.

45-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.