Hellyttävä näky: Näin söpösti kissa juo tuttipullosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken kolmesta pienestä kissanpennusta, jotka imivät tuttipulloista maitoa suurella ruokahalulla. Suloinen näky piirtyi monen verkkokalvoille yhtenä maailman suloisimpana asiana. Nyt valokeilaan nousee hieman vanhempi maitoa tuttipullosta himoitseva kisumirri.

(Video latautuu Facebookista. Voi kestää hetken.)

Facebookin Funny Videos -ryhmään on äskettäin ladattu video, jolla nähdään perin erikoinen kissaeläin. Mirri on keittiössä omistajansa kanssa ja se huutaa mikron nähdessään kovaäänisesti maukuen. Pian syykin selviää, sillä mies ottaa mikrosta maidolla täytetyn tuttipullon. Tämän nähdessään kissa kirjaimellisesti kiipeää miehen jalkaa pitkin pullon luokse.

Omistaja antaa tuttipullon katilleen ja se aloittaa kernaasti imeskelemään maitoa masuunsa. Kissa pitää pullosta kiinni tassuillaan ja imee maitoa kuin naulittuna. Maitoparta ei ole enää kovinkaan pieni pentu, mutta kuitenkin arviolta alle vuoden ikäinen. Voi olla, että pentua on ruokittu samalla tavalla sen syntymästä saakka.