Mel B nimitettiin X Factor -tuomaristoon – saa miljoonapalkkion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella, ja hän on saanut alalla jalansijaa myös Australiassa. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen.

Laulajatar on nyt julistettu Iso-Britannian X Factor -sarjan tuomariston uudeksi jäseneksi. Mel B liittyy tuomariston penkeille palaavien Simon Cowellin, Cheryl Colen ja Louis Walshin seuraan tulevalla kaudella. Daily Mail -lehden mukaan tähti käärii pestistä hyvät rahat, sillä hänen sopimuksensa kerrotaan olevan miljoonan punnan, eli noin 1.200.000 euron suuruinen.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.