Suomen poliisi Facebook-viestissä: ”Olisiko syytä palautella mieliin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksityisten ihmisten ja yritysten lisäksi myös viranomaiset ovat viime aikoina ryhtyneet aikaisempaa näkyvämpään toimintaan sosiaalisissa medioissa. Esimerkiksi suomalaiset poliisit ovat julkaisseet jo monia suosituksi nousseita päivityksiä. Eräs niistä leviää parhaillaan Facebookissa.

Julkaisu käyttäjältä Suomen poliisi.

Päivityksessä poliisi kertoo, että viime viikolla päihdevalvontateeman nimissä puhallutettiin 60.000 autoilijaa, joiden joukosta löytyi 240 rattijuopumuksesta epäiltyä ja 29 huumekuskia.

– Kun näin kesällä nuo alkoholionnettomuuksien määrät tahtovat kääntyä rivakkaan nousuun niin olisiko syytä taas palautella mieliin se ikivanha viisaus: jos otat, et aja. Ja sama toisinpäin, poliisi toivoo päivityksessään.