Jättimäiset opiskelijabileet kuvattiin taivaalta – tekisikö mieli olla mukana?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kevyiden GoPro-kameroiden ja lennokkikameroiden yleistymisen myötä internetissä nähdään yhä enemmän näyttäviä videoita, joissa esimerkiksi upeita maisemia ja luonnonilmiöitä päästään seuraamaan aivan uudesta perspektiviistä.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla yläilmoista käsin seurataan vähän erilaista näkymää. Youtube-videolla pääsemme mukaan Mississippin yliopiston Sigma Nu -veljeskunnan järjestämiin hurjiin Woodstock-bileisiin ennennäkemättömällä tavalla.

Biletystä on kuvattu nimittäin yläilmoista käsin kauko-ohjattavaan lennokkiin kiinnitetyn GoPro-kameran avulla. Kamera leijuu rakennuksen ja juhlijoiden yläpuolella, paljastaen katsojille tilaisuuden todellisen, massiivisen skaalan.