Leikkauksen karmaiseva tulos – sairaala lyhensi miehen penistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadassa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa Montrealissa asuva mies on haastanut sairaalan oikeuteen hyvin poikkeuksellisesta syystä. Hänen peniksensä nimittäin lyhentyi yli kahdella sentillä sairaalassa tehdyn leikkauksen seurauksena.

The Huffington Postin mukaan mies loukkasi peniksensä vuonna 2011 harrastettuaan seksiä vaimonsa kanssa. Hän huomasi vasta viikkojen kuluttua peniksensä kärsineen vakavasti ja hakeutui sairaalaan. Siellä sukuelimelle päätettiin tehdä korjaava leikkaus.

Leikkauksen jälkeen mies huomasi, että hänen varustuksensa oli pienentynyt huomattavasti. Miehen mukaan asialla on ollut hänen elämälleen suurempi merkitys kuin että häneltä olisi poistettu jalat. Nyt hän vaatii sairaalaa maksamaan 155.000 dollarin korvaukset.