Nicole Kidmanin rinnat paisuivat silmissä – vertaa kuvia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi elokuvauransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Nykyisin hän on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Äskettäin paparazzikuvat paljastivat miten kauneusoperaatiot tekivät Nicolesta hamsterin kaksoisolennon.

Kasvot eivät ole ainoa ruumiinosa, jossa Nicole on käyttänyt kirurgien apua. Staran arkistokuvista nimittäin paljastuu miten merkittävästi hänen rintavarustuksensa on kasvanut puolessatoista vuodessa. Ohessa nähdään kuvia, joista toiset on kuvattu tammikuussa 2013 ja toiset aivan äskettäin. Nicolen rinnat ovat paisuneet niin paljon, että kyse ei voi olla esimerkiksi push up -liiveistä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Nicole toimii näyttelemisen ohella kenkämerkki Jimmy Choo -merkin mainoskasvona.