Miley Cyrus esitteli bikinivartalonsa Espanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus ei liikoja kainostele. Harva muistaa enää kilttiä Hannah Montanaa, jonka roolissa neitokainen nousi alun perin maailmanmaineeseen. Tätä nykyä Miley tunnetaan rääväsuisesta ja rohkeasta asenteesta, ja taannoin hän esimerkiksi julkaisi Instagramissa topless-kuvan.

Vaikka Miley Cyrus julkaisee itsestään runsaasti rohkeaa kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa, jättää hän toisinaan töitä myös paparazzeille. Laulajatar nähtiin viettämässä sunnuntaina aikaa Espanjan Barcelonassa, jonka paahtavan auringon alla hän intoutui riisuuntumaan bikineihin.

Stara kävi tapaamassa laulajaa taannoin Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja suurin osa hehkutti esitystä elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.