Demi julkaisi bikinikuvansa – somessa riemastuttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kertoi alkuvuodesta haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Taannoin Lovato kyllättyi kertomalla uskovansa syvyyksissä elävien merenneitoalienien olemassaoloon.

Nyt Demi Lovato ei ole kuitenkaan noussut otsikoihin vedenalaisten avaruusolentojen vuoksi, vaan Hollywood-tähdille tyypillisemmän kesäisen vilauttelun merkeissä. Laulajatar nimittäin jakoi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän esittelee kameralle näyttävää bikinivartaloaan. Toisessa tuoreessa, hieman kiltimmässä otoksessa Demi esittelee faneilleen kasvoillaan olevia pisamia. Bikinikuva on saanut valtaisan suosion, ja sitä on jaettu edelleen kymmeniätuhansia kertoja.

Demi Lovato on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, päihdeongelmista, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.