Lana Del Rey julkaisi synkän ja seksikkään musiikkivideon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar Elizabeth Woolridge Grant tunnetaan suuren yleisön joukossa paremmin nimellä Lana Del Rey. Itseään ja musiikkityyliään Nancy Sinatran gangsta-versioksi kuvaillut tähti julkaisi uuden Ultraviolence-levynsä 13. kesäkuuta.

YouTube
YouTube

Nyt Lana Del Rey on julkaissut Shades of Cool -kappaleensa musiikkivideon, joka on varsin tähden tyylille uskollinen. Synkkäsävyisellä videolla vanhempi herrasmies himoitsee laulajatarta, joka nähdään muun muassa nousemassa seksikkäästi hidastettuna uima-altaasta Bond-tyttöjen henkeen.

Lana Del Rey on julkaissut kaksi albumia, joiden nimet ovat Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant ja Born to Die. Laulajatar on kärsinyt nuoruudessaan alkoholiriippuvaisuudesta. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia.