Leonardo DiCaprio juhli 50 naisen kanssa Brasiliassa – 30 lennätettiin paikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion tiedetään mieltyneen näyttävään naiskauneuteen. Miehen käsivarressa ovat viihtyneet muun muassa Gisele Bündchen, Bar Rafael ja Erin Heatherton nimisen mallit. Pari kuukautta sitten mies nähtiin läheisissä rantatunnelmissa malli Toni Garrnin kanssa.

Nyt Leonardon naislista on kasvanut kertaheitolla 50 lisänimellä. Näyttelijämies otti nimittäin tosielämän tuntumaa The Wolf Of Wall Street -elokuvan meininkiin ja juhli Brasilian jalkapallon MM-kilpailuja näyttävästi kahdeksankerroksisella superjahdilla Búziosissa. Leonardo lennätti 30 naista maahan yksityiskoneella ja loput 20 olivat tulleet bileisiin lähiseuduilta, Mirror-lehti paljastaa.

39-vuotias Leonardo DiCaprio rakastaa sinkkuelämää ja nauttii siitä täysin rinnoin. Hän paljasti taannoin CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän etsii unelmiensa naisesta. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, että neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan.