MM-ottelut taukosivat – Claudia Romani riensi bikineissä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa oleva italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Claudia on viime aikoina raportoinut Miamin trendeistä suoraan Staran lukijoille, mutta nyt hän on päätynyt paparazzin tähtäimiin.

Italialaisen AC Milanin valmentaja Filippo Inzaghia deittaillut Claudia on nyt ehtinyt jalkapallo-otteluiden lomassa rientää myös rannalle.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.