Hulvaton parodia Britney Spearsin videosta – mies vaihtoi itsensä tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Britney Spears aloitti viime vuonna kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa, ja ainakin tähän asti tähden esiintymiset ovat vetäneet hyvin yleisöä paikalle. Laulajatar on tietenkin nähty lavalla hyvinkin niukoissa asukokonaisuuksissa.

YouTube
YouTube

Miley Cyrusin rohkeasta Wrecking Ball -videosta tehtiin viime syksynä parodiaversio, jossa tähden sijaan keikisteli lihavahko alaston mies. Nyt Gal Volinez -niminen herra on tehnyt Britney Spearsin Work Bitch -videosta hieman samankaltaisen version. Gal on editoinut itsensä videolle Britneyn paikalle, ja toistaa neitokaisen tanssikuvioita yllättävänkin tarkasti miehen fyysisen olemuksen huomioon ottaen.

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli on jatkunut myös viime vuonna julkaistulla Work Bitch -videolla. Tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla. Hän sanoi, että seksikissana oleminen on vain osa työtä.