Mitä ihmettä? Kardashian sikailee ja pyllistelee nettikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin naimisiin mennyt Kim Kardashian on perheensä eniten otsikoissa viihtyvä jäsen, mutta hänen siskonsa Khloen elämässä menossa hieman erilainen aikakausi. Muodokas Khloe Kardashian on viettänyt aikaansa Lamar Odomista eroamisen jälkeen räppäri French Montanan kanssa.

Nyt Khloe Kardashian on herättänyt hämmennystä jakamalla Instagramissa varsin erikoisen kuvan. Otoksessa 29-vuotias realitytähti on sonnustautunut muoviseen sikanaamariin ja pyllistelee tiukassa nahkahameessa puhallettavan donitsin vieressä.

– En voi koskaan olla liian vakavana kovin pitkiä aikoja. Eilisissä Kardashian Kollektion -malliston kuvauksissa Ellen Von Unwerthin kanssa, Khloe kirjoitti kuvatekstissä.

Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Äskettäin Khloe oli uutisissa myös laihdutuskuurinsa ansiosta. Hänen kerrotaan seurustelevan leveään elämäntyyliin ihastuneen räppäri French Montanan kanssa.