Koirakuvasta tuli lapsilta kielletty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksimielisesti ajattelevien elämä on toisinaan yhtä alapään asioihin keskittymistä. Kaikesta saa vitsin vaikka väkisin vääntämällä, eri asia tietysti on kenen huumoriin vitsi uppoaa. Olemme kertoneet härskeistä sattumista ennenkin, ja jälleen yksi sellainen löytyi koirakuvasta.

Reddit
Reddit

Nettiin on julkaistu mustan koiran kuva, jossa karvakuono on makuuasennossa. Sen pään edessä on lelu, jota koira nuuhkii tai katselee. Ensivilkaisulla kuvassa näyttää kuitenkin olevan karvainen penis, sillä koiran asento luo illuusion sukupuolielimestä. Muoto on lähes identtinen.

Suurta huvitusta aiheuttava kuva on julkaistu Imgur-kuvapalvelussa ja koiran omistaja on itsekin hämmästynyt näkemästään. Hän kirjoittaa kuvatekstissä, että koira näyttää hänenkin silmiinsä karvaiselta ja mustalta penikseltä. Myös valkoisen lelun asento antaa kuvalle lisää härskiä piilomerkitystä.