Mitä kaikkea ihmiset löytävät uima-altaistaan – kuvat ei herkimmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet haaveilevat kesän kuumina hellepäivinä oman uima-altaan omistamisesta. Oman uima-altaan rakennuttaminen ja ylläpito tulee kuitenkin kalliiksi, ja harva varmasti tajuaa minkälainen vaiva sellaisen siivoamisessa ja uimakelpoisena pitämisessä tosiasiassa onkaan.

Instagram-tili WhatsInMyPool toimii hyvänä todellisuuteen palauttajana omasta uima-altaasta haaveileville. Se esittelee kuvin asioita, joita ihmiset ovat löytäneet omista altaistaan. Näyt ovat harvoin erityisen kauniita. Uima-altaista on nostettu kuivalle maalle muun muassa lintujen, nisäkkäiden ja matelijoiden ruumiita, isoja hämähäkkejä, rupikonnia ja monenlaisia ötököitä, joita vesi on houkutellut syvyyksiinsä lämpiminä kesäpäivinä.