Painajainen Elm Streetillä -tähti vielä kerran Freddy Kruegerina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat 1980- ja 1990-luvuilla varttuneet muistavat varmasti Painajainen Elm Streetillä -elokuvien Freddy Krueger -hahmon. Veitsikynsinen sarjamurhaaja vainosi teinejä heidän unissaan yhteensä yhdeksässä elokuvassa ja jopa omassa televisiosarjassaan.

Freddy Kruegerin alkuperäisenä ja useimmille faneille ainoana oikeana näyttelijänä toimi nykyään 67-vuotias Robert Englund. Nyt mies on pukemassa päälleen Freddyn punavihreän villapaidan, hatun ja veitsihansikkaat päälleen viimeistä kertaa. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan tule tapahtumaan valkokankaalla vaan Chicagossa järjestettäviilä Flashback Weekend -messuilla.

Robert Englund tulee esiintymään Flashback Weekend -tapahtumassa messujen verkkosivujen mukaan täydessä Freddy Krueger -maskeerauksessa, joka on erikoistehostetaituri Robert Kurtzmanin käsialaa. Faneilla on mahdollisuus otattaa itsestään yhteiskuva Freddy Kruegerin kanssa, mikäli he ostavat tapahtumaan 365 dollaria, eli noin 270 euroa maksavan erikoislipun.