Jalkapallofani älä unohda naistasi – hän saattaa sortua syrjähyppyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapallo on nyt suosituin urheiluun liittyvä puheenaihe, ja se on innoittanut osan faneista jopa hylkäämään parisuhteeseen liittyvät velvollisuudet kilpailujen ajaksi. Kerroimme hiljattain, kuinka miehet yrittävät hyvittää pallopelin katselemisen hankkimalla dildoja naisilleen. Tämä ei kuitenkaan ole toimivin keino.

Pettäjäsivusto Illicit Encounters on nyt paljastanut, että jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut on innoittanut varattuja naisia siirtymään treffipalvelun käyttäjäksi. Vaimot etsivät kettuuntuneena tai yksinäisyydessään seuraa salaisista miehistä huomiota saadakseen. Osa uusista käyttäjistä on myöntänyt suoraan jääneensä jalkapalloleskeksi, eikä mies kuulemma edes huomaisi naisensa tekemää syrjähyppyä urheiluhuumassaan.

Ilmiö ei kuitenkaan ole havaittavissa kaikkialla, sillä osa parisuhteista saa jopa lisäpotkua jalkapallokilpailuista. Osa miehistä on nimittäin kilpailujen aikaan iloisemmalla ja viriilimmällä tuulella, ja miesten intensiivisyys ja alkukantaisuus saattaa tuntua jopa kiihottavana. Pääasia lienee se, että vaimoa ei unohdeta edes jalkapallon vuoksi, Femail First napauttaa. Parhain tilanne syntyisi silloin, jos molemmat kumppanukset ovat kiinnostuneet lajista yhtä paljon.