Kansalaisrajoite.fi kerää kannatusta uusille kielloille: ”Tyhmien pääsy internetiin kiellettävä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taloustieteilijät vahvistivat eilen, että Suomi on kaksoistaantumassa. Nordea puolestaan vahvisti kesäkuun alussa Suomen olevan virallisesti lamassa. Kataisen hallitus on tilanteen korjaamisen sijaan saanut Suomen vain syvemmälle ahdinkoon kiristämällä toistuvasti verotusta ja menettämällä siten satoja miljoonia verotuloja.

Kun tavalliselta kansalaiselta kysytään kuluvasta hallituskaudesta parhaiten mieleen jääviä asioita, niin esiin nousevat erilaiset kansalaisia holhoavat kiellot. Niitä on riittänyt joka lähtöön, ja nyt holhousmentaliteetti on saanut osuvan nettisivalluksen. Verkossa on nimittäin jo jonkin aikaa toiminut Kansalaisrajoite.fi -verkkopalvelu, joka on vastine Kansalaisaloite.fi -verkkopalvelulle.

”Paljon on jo kielletty, mutta enemmänkin voitaisiin kieltää” -teemalla toimivassa uudessa parodiahenkisessä verkkopalvelussa suomalaiset voivat ehdottaa uusia kieltoja, jotka rajoittavat kansalaisen elämää sekä kannattaa ja seurata muiden ehdottamia kansalaisrajoitteita. Tällä hetkellä kieltovaatimusten listalla ovat muun muassa seuraavat:

– Tupakointi kaikkialla– Crocsit– Tyhmien ihmisten pääsy internetiin– Talouden positiivisista asioista uutisointi silloin kun kaikki menee päin helvettiä– Kevyen liikenteen väylät– Mysteerijauhon levittäminen– Pro-Venäjä -propagandan linkittäminen sosiaalisessa mediassa– Mannerheim-patsaat– Kauppojen poikkeusajat kirkollisten juhlien takia– Kahvin myynti klo 18 – 07 välisenä aikana– Alkoholinkäyttö ravintoloissa– Hukkuminen uimahalleissa– Köyhät