Tytär julkaisi kuvan Bruce Willisistä naistenvaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovaotteisista toimintarooleistaan tunnetun Bruce Willisin tytär Rumer jakoi isänsä 59. syntymäpäivien kunniaksi Instagramissa isänsä lapsuudenkuvan, jossa action-tähti on vasta virnistelevä pojankoltiainen. Nyt toinenkin tytär on jakanut hupaisaa kuvamateriaalia isästään.

Toisin kuin Suomessa, Yhdysvalloissa isänpäivää vietetään aina kesäkuun kolmantena sunnuntaina. Bruce Willisin tytär Scout Willis jakoi kyseisenä päivänä Twitterissä kuvan, jossa hänen isänsä istuu nojatuolilla haarat levällään, pukeutuneena kukkamekkoon ja punaiseen peruukkiin.

– Viiden tyttären tekijä, Scout Willis kirjoitti kuvatekstissään.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.