Uhkeammat muodot ilman silikoneja – rintaliiviuutuus kasvattaa kahdella kuppikoolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tämänhetkinen kesäsää ei toistaiseksi juurikaan houkuttele viettämään aikaa rannalla. Bikinikelejä tullaan kuitenkin toivottavasti näkemään vielä tänäkin kesänä. Nyt bikinivartaloaan häpeileville naisille tarjotaan uusia rantavaatteita, joiden väitetään nostavan käyttäjänsä itsetuntoa toden teolla.

Ultimo
Ultimo

Birttiläinen Ultimo-vaatemerkki on tuonut markkinoille bikinit ja uimapuvut, joiden väitetään ”kasvattavan” rintoja jopa kahden kuppikoon verran. Idean taustalla ovat samaisen merkin aikaisemmat kuppikokoa suurentavat OMG Plunge Bra -rintaliivit, jotka osoittautuivat menestykseksi.

– Nämä ovat bikinien bikinit. Kyseessä on välitön, luonnollisen näköinen ja teholuokaltaan silikonirintoja vastaava nostatus niille tytöille, joiden rinnat edustavat pienempää sorttia, Ultimon perustaja Michelle Mone hehkuttaa.

Daily Mail -lehden mukaan kuppikoon suurennus, tai tässä tapauksessa illuusio siitä, perustuu bikinien sisältä löytyvään geeliin. Näyttävämpää bikinivarustusta itselleen haluavien ei siis tarvitse suunnata enää kalliille plastiikkakirurgille. Ultimon ihmebikinien yläosat saa itselleen huomattavasti halvemmalla, noin 40 euron hintaan.