Seksikkäin futisfani ehti pelien lomassa rannalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreimpaan Stara-kaupunkilehteen haastateltu italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös ajankohtaisella lempinimellä Seksikkäin futisfani. Claudia on viime aikoina raportoinut Miamin trendeistä suoraan Staran lukijoille, mutta nyt hän on jälleen päätynyt paparazzin tähtäimiin.

Vaikka jalkapallon MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä, ei kaikki Claudia Romanin aika mene futista seuratessa. Nyt mallikaunotar on nimittäin kuvattu nauttimassa rantaelämästä punaisissa bikineissä Floridan Miami Beachilla.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.